Sillipannari
0
Näyttävä pikkusuolainen tarjoilupöytään. Pannarirullan leikkaaminen viipaleiksi kannattaa tehdä vasta tarjolle tuotaessa.

Ainekset
- Täyte:
- 1 pkt Ahti Matjessillifileitä
- 1 sipuli
- 1 rkl voita tai öljyä
- 1 maustekurkku
- 1 prk ranskankermaa
- 2 rkl korppujauhoa
- rouhittua mustapippuria
- Taikina:
- 3 munaa
- 1/2 dl maitoa
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1/4 tl suolaa
- ripaus jauhettua valkopippuria
- voita
Valmistusohje
- Riko munat kulhoon ja vatkaa ne kevyesti.
- Lisää maito jauhot ja mausteet.
- Kaada seos voidellulla leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle, laita pinnalle voinokareita ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.
- Kumoa pannari leivinpaperin päälle, poista paistopaperi ja jäähdytä.
- Raasta kuorittu sipuli ja omena sekä maustekurkku karkeaksi. Halutessasi kuullota sipuliraastetta hetki pannulla.
- Kuutioi sillifileet pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita ranskankermaan raasteet, silli sekä muut aineet.
- Levitä täyte jäähtyneelle pannarilevylle, kääri pannari rullaksi ja kiedo leivinpaperiin.
- Viipaloi tarjolle tuotaessa.