Sillileivokset
0
Sillileivokset naposteltavaksi ja juhlapöytään. Koristeluun sopii tomaattisuikaleet ja ruohosipuli.

Ainekset
- 1 pkt Ahti Perinteisiä sillifileitä
- 1 viipaloitu ruisvuokaleipä
- 100 g rasvaista margariinia (esim. Oivariini)
- 1 prk raejuustoa
- 2 kovaksi keitettyä munaa
- 2 rkl ruohosipulisilppua
- tomaattia
Valmistusohje
- Kuutioi sillifileet pieniksi kuutioiksi; jätä puolikas file koristeluun.
- Notkista margariini ja sekoita joukkoon sillikuutiot, raejuusto, hienonnetut munat ja ruohosipulisilppua.
- Leikkaa leipäviipaleista reunat.
- Sivele jokaiselle viipaleelle kerros levitettä ja laita kaksi leipää päällekkäin.
- Leikkaa parileivät puoliksi ja asettele leivokset tarjoiluvadille.
- Koristele silliviipaleilla, tomaattisuikaleilla ja ruohosipulilla.