Mätismetanaa ja Ahti Juhlasilliä hapankorpun päällä

10 min. 4:lle

Mätitahnaa voi käyttää hyvin myös levitteenä, kunhan joukkoon lisää hieman smetanaa. Hapankorpun rapeus ja happamuus sopii hienosti sillin makukaveriksi.

Mätismetanaa ja Ahti Juhlasilliä hapankorpun päällä

Ainekset

  • 1 prk Ahti Juhlasilliä 250/150 g
  • 1 dl smetanaa
  • 1 rkl Kallen Mätitahnaa + 1 rkl koristeluun
  • 4 viipaletta hapankorppuja
  • 1 rkl kaprismarjoja
  •   tuoreita yrttejä koristeluun

Valmistusohje

  1. Sekoita smetana ja mätitahna keskenään. Voitele hapankorput tahnalla. Laita päälle sillipalat ja kaprismarjoja.
  2. Pursota päälle mätitahnaa ja koristele yrteillä.